3 grunde til at I skal vælge BERGMAN SMIT TRAINING:

Vi lærer dig det, der virker

Vi har siden 2005 beskæftiget os med service-, salgs- og teamudvikling og har i den forbindelse arbejdet med nogle af Danmarks bedste virksomheder. Vi ved derfor, hvad succesfulde medarbejdere og ledere gør, og hvorfor det virker. Det vil vi gerne lære dig. Vi vil gerne lære dig, hvordan du med små, konkrete forandringer kan skabe fantastiske resultater i dit arbejde.

Vi følger dig hele vejen

Det er ikke let at ændre vaner og rutiner. Det ved vi godt. Derfor hjælper vi dig med at bruge, det du har lært, i praksis. Du får en arbejdsbog, du får praktisk træning, og du arbejder med en handlingsplan. Redskaber som gør, at du ved, hvad du skal gøre, og hvordan du gør det.

Vi har prøvet det før

Vi har samarbejdet med tusindvis af medarbejdere og ledere. Vi vil derfor gerne give dig vores bedste erfaringer, genveje og værktøjer. Vi ved, at vi hele tiden skal være opdaterede i forhold til nye trends, undersøgelser og forskning, og at du som kunde har høje forventninger til os. Vi gør derfor vores bedste – hver eneste dag.

Mød os her:

Merete Bergman Smit

Merete Bergman Smit

Merete er specialist i kunder. Hun har 25 års erfaring indenfor service og salg bl.a. fra Tulip International og Falck og er uddannet eksportsælger og HD(O). Siden 2005 har hun udelukkende beskæftiget sig med rådgivning, undervisning og træning, hvor hun har samarbejdet med nogle af Danmarks bedste virksomheder.
Merete er en ildsjæl som brænder for at gøre en kæmpe forskel i din afdeling/virksomhed. Hun har undervist tusindvis af medarbejdere i effektive værktøjer som er udviklet på baggrund af nyeste forskning, egne erfaringer og målrettede analyser. Meretes vedholdende opfølgning og smittende engagement gør, at kundetilfredsheden ligger på 4,8 ud af 5 point.

Ole Smit

Ole Smit

Medarbejdere og ledere skal trives, før de kan give kunderne fantastiske oplevelser. Det ved Ole alt om. Han har bl.a. arbejdet som leder hos Dansk Supermarked og som kursusleder hos Carsten Mørch Kurser. Han har siden 1996 arbejdet med udviklingen af ledere og medarbejdere, hvor overskrifterne bl.a. har været samarbejde, kommunikation, adfærd, teamudvikling mm.
Ole opnår via sin dynamik, indlevelse, humor og sit engagement en tillid og respekt som fører til fantastiske resultater. Oles erfaring betyder, at han ved, hvad der virker i praksis. Han arbejder med enkle værktøjer som har gjort en kæmpe forskel for tusindvis af medarbejdere, ledere, afdelinger og virksomheder.

kontaktp

Vil du gerne kontaktes af én af vores konsulenter?

Vil du vide mere, booke et uforpligtende møde eller har du spørgsmål til
vores uddannelser, så har vi gjort det nemt for dig. Skriv dit navn og dit
telefonnummer og så tager vi fat i dig.