Privatlivs- og cookiepolitik

 

Hvis du har tilmeldt dig Bergman Smit Trainings nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@bergmansmit.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

 

I forbindelse med dit køb hos Bergman Smit Training har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

 

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Derudover skal regnskabsmateriale, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Datasikkerhed

 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Bergman Smit Training
CVR-nr 28060173
Fjordgade 8
9000 Aalborg
Tlf.: 22646575
E-mail: info@bergmansmit.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, og du har altid ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over Bergman Smit Trainings behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København.

 

Cookies

 

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de indeholder ikke virus.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Formål med cookies på vores website:

 

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.